Bang & Olufsen BeoLab 14 reviews

b-o_beolab_14_0

 

recordere.dk’s review

“Beolab 14 er et harmonisk sæt, der lyder godt som en samlet enhed. Netop det at det spiller som én samlet enhed, hvor der er kælet for detaljerne, er med til at løfte det flere niveauer op. Bassen virker stram og velafballanceret, men med rigeligt power til effektscenerne i actionfilmene. Mellemtonen virker klar og naturlig, og selv vokaler i highend audio (24-bit) gengives sprødt og realistisk. Diskanten runder det hele fint af i toppen.”

 

hifi4all.dk’s review

“Beolab 14 sættet lyder ganske enkelt rigtig godt. Der er den rette mængde bas (hvilket man jo egentlig selv bestemmer), et mellemtoneområde, som bare er der uden at gøre væsen af sig, og en diskant som har den rette afrunding mod toppen, hvilket giver god mening sammen med 2,5” enhederne, som per design ikke er konstrueret til ultra høje frekvenser. Og så hænger det hele rigtig godt sammen! Altså det man kalder en homogen gengivelse af musikken.”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.